https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ пройшли інструктаж щодо дій у заходах з охорони громадського порядку 8 і 9 травня | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.05.2015
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ пройшли інструктаж щодо дій у заходах з охорони громадського порядку 8 і 9 травня

5,6 травня керівництво, співробітники та курсанти Національного університету цивільного захисту України взяли участь у розводі служб і підрозділів, що будуть задіяні для підтримки громадського порядку в Харкові на період святкування 70-ї річниці Великої Перемоги. Захід відбувся на площі Свободи. У розводі також були задіяні співробітники підрозділів міліції громадської безпеки, Збройних сил України, спецбатальйонів патрульної міліції особливого призначення, ДАІ, Державної служби охорони, військовослужбовці Нацгвардії, курсанти вузів системи МВС, кінологи.
Інструктаж особового складу проводив начальник ГУ МВС України в Харківській області генерал-майор міліції Анатолій Дмитрієв. За його словами, працівники правоохоронних органів перебувають у бойовій готовності і готові гідно виконувати свої професійні обов'язки.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Сергія Мішеніна
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10