https://www.high-endrolex.com/10 З 12 травня першокурсники університету ДСНС України розпочнуть тренування на базі навчального полігону в Чугуївському районі на Харківщині | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.05.2015
НУЦЗУ

З 12 травня першокурсники університету ДСНС України розпочнуть тренування на базі навчального полігону в Чугуївському районі на Харківщині

Для 160-ти курсантів перших курсів набору 2014 року чотирьох факультетів Національного університету цивільного захисту України триватиме табірний збір з 12 травня до 26 червня на базі навчально-тренувального полігону університету, що в урочищі Фігурівка. З метою організованого проведення всіх видів занять та забезпечення побуту курсантів і науково-педагогічних працівників відповідний Наказ підписав ректор НУЦЗУ Володимир Садковий.

Серед 160-ти курсантів 60 майбутніх рятувальників факультету пожежної безпеки, 30 – факультету оперативно-рятувальних сил, 54 - факультету цивільного захисту, а також до табірного збору залучаться 9 курсантів-психологів, два екологи і п’ять майбутніх фахівців з охорони праці.
На них чекають випробування не тільки фізичні: легкоатлетичні кроси, навчальні переходи, чергування у навчальній пожежно-рятувальній частині, відпрацювання навичок рятування людей на воді, гасіння пожеж, ліквідації наслідків будь-яких надзвичайних ситуацій техногенного чи природного характеру, а й моральні.
Під час проведення табірного збору начальник сектора психологічного забезпечення капітан служби цз Олексій Косолапов організує і проведе психологічне дослідження з особовим складом перших курсів за окремим планом.
Відповідальність з організації та контролю проведення занять і самопідготовки покладено на начальника табірного збору полковника служби цивільного захисту Олега Семківа та на начальника навчально-методичного відділу полковника служби цивільного захисту Андрія Морозова.
Відповідальність з дотримання вимог охорони праці під час проведення табірного збору покладено на начальників курсів: підполковника служби цз Віталія Калюжного, підполковника служби цз Євгена Слепужнікова, підполковника служби цз Сергія Охріменка.
16 травня відбудеться урочисте відкриття табірних зборів, де будуть присутніми керівництво університету, гості та батьки першокурсників.



Лариса Кошеварова
НУЦЗУ



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10