https://www.high-endrolex.com/10 У НУЦЗУ відбулися захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.04.2015
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбулися захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління

28 квітня в Національному університеті цивільного захисту України відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління за спеціальністю «Механізми державного управління».
Так, успішно захистилася Кулак Наталія Валеріївна з теми «Електронне забезпечення сфери здійснення державних закупівель в Україні». Науковий керівник дисертанта – професор кафедри державного управління і права Київського національного університету культури і мистецтв, доктор наук з державного управління, доцент Горник Володимир Гнатович.
Цього ж дня успішно захистив своє дисертаційне дослідження Федоров В’ячеслав Веніамінович з теми «Удосконалення механізмів державного управління податковою системою України». Науковий керівник дисертанта – завідувач кафедри державного управління і права Київського національного університету культури і мистецтв, доктор наук з державного управління Биркович Тетяна Іванівна.
Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!


Юлія Харламова, ад'юнкт ад'юнктури, прес-служба НУЦЗУ, фото – Юлії Харламової
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10