https://www.high-endrolex.com/10 Ректор та представники НУЦЗУ взяли участь у заходах з нагоди 29-их роковин трагедії на ЧАЕС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.04.2015
НУЦЗУ

Ректор та представники НУЦЗУ взяли участь у заходах з нагоди 29-их роковин трагедії на ЧАЕС

26 квітня ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, науково-педагогічні працівники та курсанти факультету пожежної безпеки навчального закладу стали учасниками загальноміських заходів з нагоди 29-их роковин Чорнобильської трагедії.
Вони взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку вшанування пам’яті загиблих на Чорнобильській АЕС, що пройшла в Молодіжному парку.
У заході взяли участь харківські ліквідатори аварії на ЧАЕС, представники Харківської міської ради, громадських організацій, підприємств, державних установ, ветерани та жителі Харкова.
З кожним роком Чорнобильська трагедія стає все більш усвідомленішою й все більш болючою для всіх. Трагедія, що сталася 29 років тому, послужила уроком всьому людству. Ліквідатори врятували країну і весь світ. І сьогодні ніхто не залишається осторонь і байдужим до масштабного горя.
Зазначимо, що, за станом на 1 січня 2015 року, в Харкові проживає 8070 громадян, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС. У 2014 році від наслідків аварії у Харкові та області померло 382 людини. Всього Чорнобильська катастрофа забрала життя 7 тис. 118 жителів регіону.

Рада самоврядування факультету пожежної безпеки, прес-служба НУЦЗУ, фото - Євгена Біди

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10