https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці НУЦЗУ набувають практичного досвіду в зоні проведення АТО | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.04.2015
НУЦЗУ

Фахівці НУЦЗУ набувають практичного досвіду в зоні проведення АТО

    22-23 квітня науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України - начальник кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки полковник служби цивільного захисту Ігор Толкунов та старший викладач цієї ж кафедри підполковник служби цивільного захисту Євгеній Стецюк - побували з робочим візитом в Луганській області. Вони відвідали підрозділи, підпорядковані ГУ ДСНС України (м. Сєверодонецьк) цієї області та райони виконання ними завдань за призначенням. Під час візиту було перевірено хід стажування курсантів університету, а також набуто практичного досвіду щодо проведення робіт з розмінування та очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів з метою використання отриманої інформації у навчальному процесі.
Як зазначив начальник кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки університету Ігор Толкунов: "Піротехнічними підрозділами ДСНС України на звільнених в зоні проведення АТО територіях здійснюється величезна робота щодо знешкодження та знищення найрізноманітніших вибухонебезпечних предметів. Більшість із них знаходиться у вкрай небезпечному стані, тому їх потрібно якнайшвидше знешкодити. Враховуючи напружену ситуацію в регіоні та велику кількість заявок на виконання робіт, діяльність особового складу підрозділів ДСНС України пов’язана із ризиком для життя і здоров’я співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Незважаючи на це, з початку виконання робіт фахівцями піротехнічних підрозділів знешкоджено та знищено сотні тисяч різних боєприпасів."

Тож, їх небезпечна робота в зоні АТО триватиме й надалі.

 

 

 

     Кафедра піротехнічної та спеціальної допомоги

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10