https://www.high-endrolex.com/10 Шановні колеги! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.04.2015
НУЦЗУ

Шановні колеги!

Шановні колеги!
Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем ПСИХОЛОГА!
Психолог Служби порятунку є висококваліфікований фахівець своєї справи, благородна, шляхетна та добропорядна людина. Бути тим, хто бачить людські душі непросто, а ще складніше зцілювати їх. Мудрість людини, яка присвятила себе службі психологічного забезпечення ДСНС України, співпереживання чужим проблемам гідні поваги.
Сьогодні психологи Служби порятунку України проявляють високу свідомість та професіоналізм. Хочеться подякувати кожному з Вас за важливу і відповідальну щоденну роботу!
Бажаю Вам сил, терпіння та життєвої мудрості у вирішенні будь-яких питань, і щоб завжди Ваша допомога була своєчасною та дієвою!
Хай доля щедро обдаровує кожного фахівця-психолога Служби порятунку України міцним здоров’ям, добробутом і благополуччям, у родині завжди панують любов, мир, затишок і добробут, а поруч зі зцілителями людських душ – тепло, розуміння, підтримка рідних людей та Боже благословення на всі добрі справи та починання!
Успіхів вам у нелегкій роботі, міцного здоров'я та мирного безхмарного неба!

Ректор університету
генерал-лейтенант В.П. Садковий
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10