https://www.high-endrolex.com/10 Кафедра та слухачі магістратури управління НУЦЗУ провели День цивільного захисту в одній із харківських шкіл | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.04.2015
НУЦЗУ

Кафедра та слухачі магістратури управління НУЦЗУ провели День цивільного захисту в одній із харківських шкіл

22 квітня у рамках проведення Дня цивільного захисту на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 129 начальник кафедри наглядово-профілактичної діяльності майор служби цивільного захисту Островерх Ольга разом зі слухами магістратури управління Національного університету цивільного захисту України провели навчально-тренінгові заняття з теми «Абетка рятувальників для пересічних громадян» з учнями 1-11-их класів навчального закладу.
Такий захід сприяє пропаганді здорового способу життя, поглибленню та розширенню знань школярів у галузі безпеки життєдіяльності, престижу професії рятувальника. У рамках соціальної акції «Зробимо життя безпечним разом із фахівцями НУЦЗУ» до заходу було залучено науково-педагогічні працівники, курсанти та слухачі магістратури управління.
Завдяки проведеній роботі питання захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру отримали відгук у серцях учнів та викликали зацікавленість у отриманні освіти за спеціальностями університету.
Керівництво школи висловило подяку представникам університету за цікаві та змістовні бесіди, а також висловило побажання на співпрацю у майбутньому.

Кафедра наглядово-профілактичної діяльності

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10