https://www.high-endrolex.com/10 Рівняймось на наших ветеранів! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.04.2015
НУЦЗУ

Рівняймось на наших ветеранів!

20 квітня виповнилось 80 років ветеранові праці, ветеранові Національного університету цивільного захисту України Володимиру Миколайовичу Глуходіду.
З теплотою та сердечністю колектив навчального закладу вітав шановану людину із Ювілеєм. Майже півсторіччя свого життя присвятив Володимир Миколайович лікарській справі, розпочавши свою трудову діяльність лікарем-терапевтом. У 1967 році він був прийнятий на роботу в Харківське пожежно-технічне училище МВС СРСР на посаду начальника здравпункту. Маючи певний досвід лікарської роботи, Володимир Миколайович зумів правильно організувати роботу свого підрозділу, який у своєму штаті налічував тільки чотирьох фельдшерів. Сам же начальник здравпункту був і лікарем. На той час завдяки Володимиру Миколайовичу на належному рівні в училищі було забезпечено лікувальний процес, медико-санітарні заходи стосовно перемінного складу, був якісний контроль за санітарним станом їдальні. Слід зазначити, що до своїх пацієнтів лікар Глуходід завжди ставився уважно та чуйно.
Багато уваги Володимир Миколайович приділяв розвитку матеріальної бази здравпункту, підтримував ділові зв’язки з поліклінікою УВС Харківського облвиконкому, яка обслуговувала як курсантів, так і постійний склад. Окрім повсякденної лікувальної справи, Володимир Глуходід на добровільних засадах виїжджав у службові відрядження з особовим складом училища, який виконував спеціальні завдання з охорони громадського порядку в горячих точках Закавказзя. Основною заслугою його як лікаря стало те, що, перебуваючи у зоні проведення бойових дій в антисанітарних умовах, він зумів не допустити масових захворювань, своєчасно надавав медичну допомогу.
На заслужений відпочинок Володимир Миколайович вийшов, обіймаючи посаду начальника медичної частини, маючи статус «Ветеран праці». Багато невтомних років у сфері медичної діяльності свідчать про бездоганну відданість шанованого ветерана благородній справі збереження найдорожчого та найціннішого – людського життя. Сьогодні, перебуваючи на заслуженому відпочинку, Володимир Миколайович бере активну участь у житті ветеранської організації Національного університету цивільного захисту України. Він частий гість у медичній службі університету, зустрічається з курсантами та студентами, наскільки йому дозволяє стан здоров’я, проводить з ними бесіди, що сприяє патріотичному вихованню молоді.
Колектив університету знає Володимира Миколайовича як найдосвідченішого працівника, висококваліфікованого лікаря, вмілого організатора, принципову, скромну та чуйну людину, з великим життєвим досвідом, поєднаним з мудрістю, набутим роками неперевершеним професіоналізмом. Його нелегка, але благородна праця була вкрай необхідна нашому суспільству, нашій державі, в якій повинні проживати фізично та морально здорові люди.
Тож, за багаторічну бездоганну працю, активну участь у житті ветеранської організації університету та у зв’язку із 80-річним Ювілеєм
Володимира Миколайовича нагороджено відзнакою Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України орденом «Честь і слава», за багаторічну бездоганну працю, активну участь у житті ветеранської організації університету, патріотичному вихованні молоді та у зв’язку з відзначенням 80-річчя від Дня народження його також нагороджено медаллю «За доблесть і звитягу».
У день 80-річчя щиро бажаємо Володимиру Миколайовичу міцного здоров’я, миру і злагоди, щастя і добра, взаєморозуміння рідних, близьких, друзів. Нехай тепло людської вдячності зігріває його серце, а мир і злагода, добробут і благополуччя панують у його родині!

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Юрія Приходька
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10