https://www.high-endrolex.com/10 Харків: в університеті ДСНС України ліцензовано нову спеціальність | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.04.2015
НУЦЗУ

Харків: в університеті ДСНС України ліцензовано нову спеціальність

3-5 березня в Національному університеті цивільного захисту України працювала експертна комісія МОН України щодо здійснення процедури ліцензування нової спеціальності "Державне управління". Комісія працювала відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.08.2007 р. №1019 «Про ліцензування діяльності з надання освітніх послуг» та наказу МОН України від 12.02.2015 р. № 160л за ініціативи Національного університету цивільного захисту України.
На сьогодні в Україні відсутня магістерська підготовка фахівців з державного управління у сфері цивільного захисту для заміщення посад певних категорій державних службовців, діяльність яких пов’язана з виконанням завдань у сфері цивільного захисту. Разом з тим, Національний університет цивільного захисту України є провідним вищим навчальним закладом щодо підготовки фахівців у галузі знань «Цивільна безпека», що є важливою умовою для якісної підготовки магістрів державного управління у сфері цивільного захисту.
До навчання на здобуття освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю "Державне управління" планується залучити:
– керівників усіх рівнів управління та інших посадових осіб центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, діяльність яких пов’язана з виконанням завдань у сфері цивільного захисту;
– керівників і посадових осіб ДСНС України та її територіальних органів управління;
– інших громадян України, які бажають одержати освітній ступінь "магістр" за спеціальністю "Державне управління" з метою здійснення діяльності у сфері цивільного захисту.
За результатами експертного оцінювання та рішення Акредитаційної комісії МОН України від 31 березня 2015 року, протокол №115 в НУЦЗ України було ліцензовано ще одну спеціальність в університеті "Державне управління" з ліцензованим обсягом набору по 25 осіб на денну та заочну форми навчання відповідно.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10