https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ провели День цивільного захисту для вихованців Харківського вищого професійного училища сфери послуг | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.04.2015
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ провели День цивільного захисту для вихованців Харківського вищого професійного училища сфери послуг

16 квітня представники навчально-методичного відділу Національного університету цивільного захисту України на чолі із начальником відділу полковником служби цивільного захисту Андрієм Морозовим, а також курсанти 4-го курсу соціально-психологічного факультету навчального закладу провели День цивільного захисту для вихованців Державного професійно-технічного навчального закладу «Харківське вище професійне училище сфери послуг».
У рамках навчально-тренінгових занять було відпрацьовано правила поведінки у некерованому натовпі внаслідок надзвичайної ситуації. Також рятувальники перевірили шляхи евакуації в училищі і розповіли педагогам та учням, як правильно та своєчасно діяти у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, у разі вибуху хімічно небезпечних речовин. У свою чергу, слухачі ознайомились із засобами індивідуального захисту органів дихання – протигазами, респіраторами тощо, а також із різноманітними засобами захисту шкіри від хімічно небезпечних речовин та радіонуклідів.
Директор училища Лариса Матвійчук зазначила, що у зв'язку із ситуацією в країні учнів навчають, в першу чергу, правилам поведінки у разі виявлення невідомих предметів, а також проводять для них заняття щодо загрози тероризму. Лариса Іванівна підкреслила, що правила поведінки в разі виявлення невідомого предмета повинен сьогодні знати кожен, але дуже б хотілося, щоб тільки в теорії.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Андрія Морозова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10