https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти 4 курсу факультету оперативно-рятувальних сил НУЦЗУ Артем Омелаєв, Едуард Ященко і В’ячеслав Таращенко – найкращі в Україні з організації проведення пошуково-рятувальних робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.04.2015
НУЦЗУ

Курсанти 4 курсу факультету оперативно-рятувальних сил НУЦЗУ Артем Омелаєв, Едуард Ященко і В’ячеслав Таращенко – найкращі в Україні з організації проведення пошуково-рятувальних робіт

 
 
14-15 квітня 2015 року на базі Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету тривав П етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2014/15 рр. з професійно-орієнтованої дисципліни «Організація і технологія проведення пошуково-рятувальних робіт». Курсанти 4 курсу факультету оперативно-рятувальних сил НУЦЗУ зайняли всі три призових місця.  Диплом 1 ступеня отримав Артем  Омелаєв, Диплом П ступеня – Едуард Яценко, Диплом Ш ступеня – В’ячеслав Таращенко.
У змаганнях за звання кращих пошуковців взяли участь тільки 9 відважних хлопців із трьох навчальних закладів України – Національного університету цивільного захисту, Черкаського інституту пожежної безпеки НУЦЗУ і  Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету. Були сформовані 3 команди по 3 учасники.
Під час Олімпіади курсанти  відповідали на тести, змагались у теоретичних рішеннях і практичних навичках з переправи, орієнтування на місцевості, медичної долікарської домопоги і в користуванні гідравлічними та пневматичними інструментами.
Треба відмітити, що цьогорічні призери - курсанти НУЦЗУ Артем Омелаєв, Едуард Ященко, В”ячеслав Таращенко - вже третій рік поспіль беруть участь в Олімпіаді з організації проведення пошуково-рятувальних робіт.  Вони завжди посідали призові місця. Черкаські курсанти отримали Дипломи за 4, 5, 6 місце, а льотчики опинились на 7, 8 та 9-му місцях.
Тренер  харківських «відмінних» пошуковців-рятувальників – Валентин Сипавін,  призер і чемпіон чисельних Міжнародних і Всеукраїнських змагань з льодолазання, відомий альпініст. Валентин Вікторович – викладач курсів рятувальної та спеціальної підготовки НУЦЗУ.
І тренерові, і нашим курсантам побажаємо достойних перемог і надалі!
 
 
 
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
  
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10