https://www.high-endrolex.com/10 Національний університет цивільного захисту України та Товариство Червоного Хреста України реалізують спільні проекти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2015
НУЦЗУ

Національний університет цивільного захисту України та Товариство Червоного Хреста України реалізують спільні проекти

15 квітня у конференц-залі Національного університету цивільного захисту України ректор навчального закладу генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий та генеральний секретар Товариства Червоного Хреста України Алла Хабарова підписали договір про співробітництво.
Відтепер провідний вищий навчальний заклад Державної служби України з надзвичайних ситуацій та червонохресне Товариство діятимуть спільно у благодійній безкоштовній та доброчинній діяльності з реалізації спільних проектів, програм та заходів щодо питань поширення знань з міжнародного гуманітарного права, навичок надання першої долікарняної допомоги, навичок поведінки у надзвичайних ситуаціях та обставинах, сприяння створенню та функціонуванню осередків, волонтерських рятувальних команд отрядів Товарситва Червоного Хреста України тощо.
«Як відомо, одвічні цінності такі, як потреба у милосерді, людяність, взаємодопомога і співчуття непідвладні часові. – зазначила генеральний секретар Товариства Червоного Хреста України Алла Хабарова. - Червоний Хрест України, створений більше 90 років тому, так само, як і Національний університет цивільного захисту України, що понад 85 років готує справжніх фахівців благородної і небезпечної професії рятувальника, уособлюють ці ідеали і посідають визначну роль у розбудові нашого суспільства».
Тож, наголосив ректор НУЦЗУ Володимир Садковий, Національний університет цивільного захисту України долучився до шляхетної місії червонохресного Товариства з допомоги нужденним, особливо сьогодні у непростий для нашої країни час, коли тривають воєнні дії на Донбасі, коли допомоги потребують вимушені переселенці та ті, хто залишився у зоні антитерористичної операції.
На сьогодні майбутні рятувальники – випускники НУЦЗУ, підкреслив генерал Садковий, здатні достойно виконувати поставлені перед ними задачі і готові у будь-який час прийти на допомогу.
У перспективі спільної діяльності – робота вихованців соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України у Центрах надання психологічної допомоги.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10