https://www.high-endrolex.com/10 Харків: 11.04 - в університеті ДСНС України пройдуть комплексні тактико-спеціальні навчання. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.04.2015
НУЦЗУ

Харків: 11.04 - в університеті ДСНС України пройдуть комплексні тактико-спеціальні навчання. Акредитація ЗМІ


11 квітня на базі Національного університету цивільного захисту України відбудуться комплексні тактико-спеціальні навчання з управління силами та засобами під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного характеру.
У навчаннях візьмуть участь курсанти 4-их курсів факультетів оперативно-рятувальних сил, пожежної безпеки, соціально-психологічного факультету, цивільного захисту та слухачі магістратури.
Навчання складатимуть 5 епізодів, а саме: гасіння пожежі на авіаційному транспорті, гасіння пожежі та рятування людей у зруйнованій будівлі, проведення аварійно-рятувальних робіт в осередку хімічної аварії і при ДТП на міському транспорті, а також проведення робіт з розмінування місцевості.
Протягом навчань будуть відпрацьовані питання щодо дій органів управління під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації техногенного характеру, дій підрозділів оперативно-рятувальної служби під час проведення аварійно-рятувальних робіт, порядку залучення та використання зведеного загону університету до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 10 квітня за тел.: (057)707-34-59.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10