https://www.high-endrolex.com/10 Кафедра НУЦЗУ продовжує низку весняних виїзних практичних занять на стадіоні ФК «Металіст» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.04.2015
НУЦЗУ

Кафедра НУЦЗУ продовжує низку весняних виїзних практичних занять на стадіоні ФК «Металіст»

9 квітня науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України разом з курсантами однієї з навчальних груп 2-го курсу факультету пожежної безпеки успішно продовжили весняний «футбольний сезон» виїзних практичних занять на базі стадіону ФК «Металіст».
Відвідування курсантами зазначеного заняття було організоване завідувачем кафедрою ОП та ТЕБ Артем’євим С.Р. відповідно до програми вивчення навчальної дисципліни «Екологія».

Метою проведення заняття стало вивчення порядку функціонування, аерації, дренування, поливу та пристроїв обладнання одного з найкращих футбольних газонів у Європі – газону (трав’яного покриття) стадіону ФК «Металіст». Керівником заняття-екскурсії був комендант ФК «Металіст» Володимир Проскурін.

Під час проведення заняття курсанти пізнали багато корисних речей про обладнання та порядок обслуговування газону стадіону, його структуру, ознайомилися з адміністративною частиною стадіону, побували в роздягальні наших футболістів, конференц-залах, VIP-трибуні, VIP-боксах, місцях флеш-зони та почути достатньо цікаву інформацію історичного спрямування.

Курсанти факультету пожежної безпеки були дуже задоволені проведеним заняттям, на згадку від якого кожен отримав у подарунок фірмовий пакет фан-зони «Металіст».

 

 

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10