https://www.high-endrolex.com/10 Московський район: студенти Республіки Азербайджан НУЦЗУ отримують практичний досвід | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.04.2015
НУЦЗУ

Московський район: студенти Республіки Азербайджан НУЦЗУ отримують практичний досвід

Практичне навчання студентів – одна з форм проведення практичної підготовки, що є обов’язковою компонентною освітньо-професійної програми підготовки іноземних студентів.
Так, 7 квітня на базі Московського районного відділу ГУ ДСНС України у Харківській області відповідно до тематичного плану з дисципліни «Організація пожежно-профілактичної роботи» було проведено практичне виїзне заняття зі студентами республіки Азербайджан факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України.
Університет готує спеціалістів для дружніх держав. Тож, темою заняття було обрано організацію пожежно-профілактичної роботи в місцевих органах ДСНС.
На практичному виїзному занятті інспектор Московського районного відділу ГУ ДСНС України старший лейтенант служби цивільного захисту Сергій Андрейченко розповів іноземним студентам про специфіку діяльності Московського району. Сергій Олександрович проаналізував стан справ з пожежами та надзвичайними ситуаціями в районі. Ознайомив слухачів із веденням наглядової документації підрозділу, довів інформацію щодо організації пожежно-профілактичної роботи в місцевих наглядово-профілактичних органах. Особлива увага приділялась техногенній безпеці та профілактиці пожеж і надзвичайних ситуацій. Іноземні слухачі ознайомились із порядком чергування караулів, з побутовими умовами та приміщеннями пожежно-рятувальної частини №18.
Володимир Єременко, викладач кафедри пожежної профілактики в населених пунктах полковник внутрішньої служби у відставці, ветеран пожежної охорони, зазначив, що практичні заняття дають можливість студентам Республіки Азербайджан ознайомитись із діяльністю пожежної охорони України та порядком проведення пожежно-профілактичної роботи на об’єктах Московського району.

Валерія Лютенко, Московський районний відділ ГУ ДСНС України у Харківській області, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Валерії Лютенко
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10