https://www.high-endrolex.com/10 Чекаєш на ніжний смак??? Спробуй…. «Мівіна»! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.04.2015
НУЦЗУ

Чекаєш на ніжний смак??? Спробуй…. «Мівіна»!

Таємницю виготовлення народно улюбленої вермішелі торгівельної марки «Мівіна» з професійної точки зору, як майбутні фахівці з охорони праці, спостерігали другокурсники Національного університету цивільного захисту України напряму підготовки «Охорона праці» під час низки виїзних занять з дисципліни «Виробнича санітарія» на підприємство ТОВ «ТЕХНОКОМ».

У межах вивчення дисципліни «Виробнича санітарія» 1 та 2 квітня 2015 року відбулась низка виїзних практичних занять для курсантів і студентів 2-го курсу напряму підготовки «Охорона праці», організована доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки к.п.н., доцентом Оленою Шароватовою.

Вже вкотре спостерігаючи усю відповідальність та контроль потрапляння на подібні об’єкти галузей економіки, де можна рухатись лише у спеціально відведених місцях та лише за певними правилами дозволяється розмовляти телефоном, майбутні фахівці з охорони праці цього разу ознайомились з особливостями гігієни праці та виробничої санітарії при виготовленні продукції кампанії Nestle.

Дресс код, вимоги до особистої гігієни, засоби індивідуального захисту та порядок їх утримання, мікробіологічні небезпеки та зонування території виробництва, різновиди прибирань та відповідного інвентарю, шкідники та алергічні реакції, а також використання найкращого світового досвіду (практик), правил, положень з метою виробництва безпечного для споживача продукту – питання, що обговорювались під час проведення заняття.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звичайно ж, теоретична частина, проведена фахівцями ТОВ «Техноком» в кабінеті з охорони праці підприємства, залишила не настільки глибокі враження у присутніх, як потрапляння у практичний вимір - за куліси виробництва народно улюбленої вермішелі, яка експортується у понад 20 країн світу. Шлях від сховища борошна до складів запакованої готової продукції, що викликав захоплення та подив, а також ознайомлення із лабораторією якості продукції, безперечно, сприяли набуттю курсантами і студентами практичних навичок з уже відомих професійних питань. Усе це стало ще одним результатом комплексу занять для майбутніх фахівців з охорони праці, проведених у циклі дисципліни «Виробнича санітарія».

Важливо зазначити,  що побачені на практиці міжнародні стандарти питань безпеки дедалі більше захоплюють студентство у вдосконаленні своїх майбутніх професійних напрацювань під час навчання в Університеті, що відбивається у сумлінному виконанні завдань, відповідних темам проведених навчальних виїздів.

 

 

 

Інформація офіційної веб-сторінки Nestle Good Food, Good Life  на

http://www.nestle.ua

Олена Шароватова,

кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10