https://www.high-endrolex.com/10 Вихованці НУЦЗУ посіли призові місця у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Охорона праці» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.03.2015
НУЦЗУ

Вихованці НУЦЗУ посіли призові місця у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Охорона праці»

27 березня на базі Харківського Національного автомобільно-дорожнього університету пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2014-2015 навчальному році з галузі «Охорона праці».
Вихованці Національного університету цивільного захисту України достойно представили провідний вищий навчальний заклад Державної служби України з надзвичайних ситуацій на заході. За наукову роботу «Вдосконалення експертної оцінки фільтрувальних протигазів за результатами полігонних випробувань та підконтрольної експлуатації» студентка та курсант 5-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки навчального закладу Крістіана Дімова та Вадим Мурза отримали дипломи ІІ ступеня. Їх науковим керівником став доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Віктор Стрілець.
Дипломи ІІІ ступеня отримали студентки 4-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Людмила Артюхова і Марина Калниш за наукове дослідження «Статистичний аналіз виробничого травматизму в різних регіонах України». Їх науковим керівником стала старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Наталя Дейнеко.
За наукову роботу «Розробка нормативів для робінгу комплексу засобів індивідуального захисту першого типу, який використовується при ліквідації аварій з викидами компонентів ракетного палива» курсант 5-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Юрій Постоялкін отримав диплом ІІІ ступеня. Його науковим керівником став доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Віктор Стрілець.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10