https://www.high-endrolex.com/10 4 квітня в Національному університеті цивільного захисту України відбудеться День відкритих дверей. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.03.2015
НУЦЗУ

4 квітня в Національному університеті цивільного захисту України відбудеться День відкритих дверей. Акредитація ЗМІ

Вже традиційно під час  такого широкомасштабного заходу на університет очікує з півтисячі гостей, які вочевидь ознайомляться  з навчально-лабораторною базою на територіях по вулиці Чернишевська,94 та Баварська,7. Початок – 10.00. 
У спортивній залі навчально-спортивного комплексу (НСК) буде розгорнутий консультативний пункт щодо питань вступу до університету та  пройде реєстрація майбутніх абітурієнтів за спеціальностями: «Цивільний захист»; «Хімічна технологія»; «Психологія»; «Пожежна безпека»; «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»; «Охорона праці». Майбутні абітурієнти та їх батьки матимуть можливість поспілкуватися  з курсантами, студентами, викладачами, фахівцями НУЦЗУ, побачити як живуть і навчаються рятувальники, де проводять вільний час. Об 11 годині запланована зустріч  із керівництвом вишу.
О 12 годині екскурсійні групи  будуть організовано перевезені  на автобусах до університетського містечка  по  Баварській, 7 з Чернишевської, 94.  
Під час Дня відкритих дітей відбудуться показові навчання з демонстрацією можливостей навчального закладу щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, виступ команди НУЦЗУ з гирьового спорту,  змагання з перетягування канату між курсантами та майбутніми абітурієнтами.
Наразі курсанти, студенти, працівники університету  проводять підготовку аудиторій, казармених приміщень, навчально-спортивного комплексу (НСК), території навчального полігону, навчальної пожежно-рятувальної частини (НПРЧ) та клубу для показу за визначеними маршрутами екскурсійних груп.
По завершенні заходу всіх  організовано  доставлять  автобусами до станції метро «Холодна гора».
 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10