https://www.high-endrolex.com/10 Московський район: комунікативна взаємодія між практичними працівниками ДСНС та майбутніми рятувальниками з НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2015
НУЦЗУ

Московський район: комунікативна взаємодія між практичними працівниками ДСНС та майбутніми рятувальниками з НУЦЗУ

Комунікативна взаємодія між практичними працівниками ДСНС з майбутніми рятувальниками з Національного університету цивільного захисту України проводиться з року в рік, оскільки виховання професійних навичок підростаючого покоління із засвоєним алгоритмом дій в умовах надзвичайних ситуацій - одне з пріоритетних завдань, яке стоїть перед Державною службою України з надзвичайних ситуацій.
Так, 30 березня на базі Московського районного відділу ГУ ДСНС України у Харківській області згідно з тематичним планом з дисципліни «Організація пожежно-профілактичної роботи» було проведено практичне заняття зі студентами 3-го курсу Національного університету цивільного захисту України.
В ході лекції провідний інспектор та провідний фахівець Московського районного відділу ГУ ДСНС України у Харківській області Юрій Краснонос та Валерія Лютенко не тільки проаналізували стан справ з пожежами та надзвичайними ситуаціями в районі, а й ознайомили слухачів зі всією документацією підрозділу, розглянули питання організації пожежно-профілактичної роботи в місцевих наглядово-профілактичних органах. Основним завданням зустрічі було довести слухачам матеріал щодо питань пожежної безпеки та цивільного захисту, підвищити їх кваліфікацію в даному напрямку. Особлива увага приділялась профілактиці пожеж та надзвичайних ситуацій.
Викладач кафедри пожежної профілактики в населених пунктах полковник внутрішньої служби у відставці, ветеран пожежної охорони Володимир Єременко вважає, що практичні заняття з фахівцями ДСНС надають допомогу в роботі та роз’ясненні нормативних документів щодо проведення навчань слухачів Національного університету цивільного захисту України.

Валерія Лютенко, Московський РВ ГУ ДСНС України у Харківській області, прес-служба НУЦЗУ, фото -Валерії Лютенко
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10