https://www.high-endrolex.com/10 Успіхи молодих науковців НУЦЗУ у місті Лева | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2015
НУЦЗУ

Успіхи молодих науковців НУЦЗУ у місті Лева

25-27 березня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувалася низька наукових заходів: ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму "Техногенна безпека", ІІ тур VI Відкритого конкурсу наукових робіт курсантів, студентів та слухачів у сфері безпеки життєдіяльності та Х Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, курсантів та студентів "Проблеми та перспективи забезпечення безпеки життєдіяльності".

Для участі в усіх заходах були запрошені молоді науковці НУЦЗ України. Так, курсант 4-го курсу факультету пожежної безпекиСергій Качан та курсант 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Денис Оржиховський взяли участь  у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму "Техногенна безпека", курсант 4-го курсу факультету пожежної безпеки Ігор Рудов та студент 2-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки Андрій Суров - у ІІ турі VI Відкритого конкурсу наукових робіт курсантів, студентів та слухачів у сфері безпеки життєдіяльності. Також було заплановано участь представників НУЦЗУ у роботі Х Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, курсантів та студентів "Проблеми та перспективи забезпечення безпеки життєдіяльності". Очолив групу доцент кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки Станіслав Виноградов.

За підсумками роботи конкурсної комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму "Техногенна безпека" курсант 4-го курсу факультету пожежної безпеки Сергій Качан зі своєю роботою "Дослідження способів зниження вибухопожежної небезпеки добутку газу", науковим керівником якої став доцент кафедри пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій Олексій Тесленко, отримав диплом ІІІ ступеня. Курсант 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил  Денис Оржиховський з роботою "Використання диференційної скануючої калориметрії з елетроконтактним нагрівом для визначення схильності кускових матеріалів до теплового самонагрівання" (керівник - доцент кафедри спеціальної хімії та хімічної технології  Дмитро Трегубов) був відзначений сертифікатом учасника конкурсу. 

 

 

За результатами участі у ІІ турі VI Відкритого конкурсу наукових робіт курсантів, студентів та слухачів у сфері безпеки життєдіяльності курсант 4-го курсу факультету пожежної безпеки Ігор Рудов з роботою "Розробка системи утворення компресійної піни" (науковий керівник - доцент кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки Станіслав Виноградов) отримав диплом ІІ ступеня. Доповідь студента  2-го курсу факультету техногенно-екологічної безпекиАндрій Суров з роботою "Вдосконалення експертного оцінювання професійного ризику рівня "ЕКСПЕРТ" (науковий керівник - доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Віктор Стрілець) також була схвально прийнята конкурсною комісією.

У рамках наукових заходів представники НУЦЗУ взяли участь у роботі  Х Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, курсантів та студентів "Проблеми та перспективи забезпечення безпеки життєдіяльності", а курсант 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Денис Оржиховський виступив з пленарною доповіддю з теми "Використання диференційної скануючої калориметрії з елетроконтактним нагрівом для визначення схильності кускових матеріалів до теплового самонагрівання".

 

Окрім участі у наукових заходах, курсанти та студенти мали час на екскурсію, відвідування історичних пам'яток та чудових місць міста Лева. 

Вітаємо молодих учених, бажаємо їм подальших перемог на науковій ниві та творчого натхнення!

 

Станіслав Виноградов, фото - Станіслава Виноградова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10