https://www.high-endrolex.com/10 У НУЦЗУ підбили підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі науки «Цивільна оборона та пожежна безпека» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.03.2015
НУЦЗУ

У НУЦЗУ підбили підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі науки «Цивільна оборона та пожежна безпека»

26 березня у конференц-залі Національного університету цивільного захисту України відбулось урочисте нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі науки «Цивільна оборона та пожежна безпека».
Вітав учасників проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов.
У ІІ турі конкурсу взяв участь 81 студент-науковець з 21 вищого навчального закладу України. Конкурсна комісія забезпечила рецензування усіх надісланих робіт та відібрала 17 найкращих для захисту на підсумковій науково-практичній конференції.
На підставі відкритого обговорення наукових робіт та наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія вирішила визнати претендентами на нагородження 20 студентів із 16 вищих навчальних закладів.

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі науки «Цивільна оборона та пожежна безпека» та бажаємо їм подальших успіхів!

 

Науково-дослідний центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10