https://www.high-endrolex.com/10 На базі НУЦЗУ пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.03.2015
НУЦЗУ

На базі НУЦЗУ пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці

25-26 березня на базі Національного університету цивільного захисту України пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованих дисциплін "Цивільний захист" та "Основи охорони праці". Провідний вищий навчальний заклад Державної служби України з надзвичайних ситуацій визнано базовим для проведення заходу всеукраїнського рівня відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 23 грудня 2014 р. № 1506 "Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році".
Більше 100 учасників Всеукраїнської олімпіади з 20 регіонів нашої держави стали гостями НУЦЗУ. Молодих інтелектуалів вітав перший проректор з навчальної та методичної роботи університету полковник служби цивільного захисту Олег Назаров та бажав їм успіхів і натхнення. Учасники олімпіади в навчальних аудиторіях університету склали тестовий контроль знань учасників заходу, теоретичну та практичну частини завдань олімпіади.
26 березня у клубі університету відбулося нагородження переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці.
Претендентами на перемогу в інтелектуальних перегонах з охорони праці стали 60 учасників - представники 33 вищих навчальних закладів нашої країни, що представляють, крім Харківських вишів, 11 регіонів.
За результатами виконання практичних завдань та тестування, переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці» отримали:
диплом І ступеня – Юрій Фіщук ( Національний університет водного господарства та природокористування);
диплом ІІ ступеня - Дар’я Біляєва (Національний університет цивільного захисту України); Максим Дьячек (Харківський національний автомобільно-дорожній університет); Анна Кобцева (Національний університет «Львівська політехніка»);
диплом ІІІ ступеня – Олена Грепан(Українська державна академія залізничного транспорту); Денис Біликов(Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії); Світлана Дідичук (ДВНЗ Придніпровська державна академія будівництва та архітектури)
Претендентами на перемогу в інтелектуальних перегонах з цивільного захисту стали 44 учасники - представники 14 вищих навчальних закладів нашої країни.
За результатами виконання практичних завдань та тестування, переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Цивільний захист» нагороджені:
дипломом за І місце – Владислав Сиров (Національний університет цивільного захисту України);
дипломами за ІІ місце - Оксана Лоїк (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності) та Наталія Кохтенко (Національний авіаційний університет);
дипломами за ІІІ місце - Анастасія Сподинська (Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут») та Юлія Нагорна (Сумський державний університет).
До 3 квітня будуть подані звіти про підсумки проведення олімпіади до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10