https://www.high-endrolex.com/10 Науковий форум, що розпочав свою роботу в НУЦЗУ, зібрав понад 400 молодих науковців | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.03.2015
НУЦЗУ

Науковий форум, що розпочав свою роботу в НУЦЗУ, зібрав понад 400 молодих науковців

25 березня в Національному університеті цивільного захисту України розпочала свою роботу Міжнародна науково-практична конференція курсантів та студентів «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту». Форум зібрав у Першій Столиці понад 400 науково-педагогічних працівників, ад’юнктів, здобувачів, курсантів і студентів Національного університету цивільного захисту України, представників Гомельського інженерного інституту МНС Республіки Білорусь, Технічного університету – Варна (Болгарія), МНС Азербайджанської Республіки, Кокшетауського технічного інституту МНС Республіки Казахстан, МНС Туркменістану, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Також до роботи конференції долучилися представники інших навчальних закладів України.
Із вітальним словом до присутніх звернувся проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов. Зокрема, він зазначив: «Міжнародна науково-практична конференція курсантів та студентів вже традиційно зібрала в стінах нашого університету провідних фахівців, що плідно займаються науковими дослідженнями і зовсім молодих людей, які роблять перші самостійні кроки в науці. Цей сплав мудрості і досвіду з юнацькою цілеспрямованістю та допитливістю є запорукою того, що справа розвитку сфери цивільного захисту буде передано в міцні молоді руки… Приємно відзначити участь у конференції наших гостей – колег із Білорусії, Болгарії, Польщі, Німеччини, Азербайджану й Туркменістану. Їх цікавість свідчить про важливість і актуальність проблем, які обговорюються й вирішуються на нашому заході. Висловлюю щиру вдячність за те, що ви знайшли можливість взяти участь у науковій дискусії». Полковник Андронов бажав усім учасникам наукового форуму творчих успіхів та нових наукових результатів.
У ході конференції відбувся відеоконференцзв’язок із науковцями Гомельського інженерного інституту МНС Республіки Білорусь.
Науковий форум планує свою роботу за напрямами профілактики надзвичайних ситуацій, організації управління діяльністю підрозділів цивільного захисту, гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт, аварійно-рятувальної та спеціальної техніки, інформаційних технологій та математичного моделювання, психологічного забезпечення цивільного захисту, безпеки життєдіяльності, екологічних проблем, комунікативної компетенції фахівця системи цивільного захисту.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова


.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10