https://www.high-endrolex.com/10 Майбутні спеціалісти з охорони праці НУЦЗУ вивчають промислову екологію на ТУРБОАТОМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.03.2015
НУЦЗУ

Майбутні спеціалісти з охорони праці НУЦЗУ вивчають промислову екологію на ТУРБОАТОМІ

     У межах вивчення нормативної навчальної дисципліни «Промислова екологія» студенти 3 курсу напряму підготовки «Охорона праці» відвідали потужне промислове підприємство ТУРБОАТОМ.

     Заняття було організоване завідувачем кафедри Сергієм Артем’євим.

     Після достатньо цікавої екскурсії по музею заводу, де уся продукція була представлена у вигляді працюючих моделей, студенти відвідали ливарний цех, гальванічний цех, станцію нейтралізації та плавильний цех. Серед об’єктів екологічного спрямування студенти наживо побачили відстійники, електрокоагуляторну установку, рукавний фільтр та циклон.

     Заняття було завершено у класі охорони праці заводу, де студенти мали змогу побачити оперативні зйомки дій рятівників заводу під час гасіння пожежі на ТУРБОАТОМІ 2012 року, а також ознайомитися з матеріалами перевірок, які були пов’язані з недоліками з питань організації охорони праці та смертельними випадками на виробництві. Кожний виніс для себе вірні висновки. Окремо висловлюємо слова подяки представникам екологічного бюро та бюро охорони праці за допомогу у проведенні заняття.

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10