https://www.high-endrolex.com/10 Андрій Побідаш: Вже влітку випускники-психологи НУЦЗУ, які успішно пройшли авторський тренінг «Заради порятунку», будуть впроваджувати його результати у свою професійну діяльність | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.03.2015
НУЦЗУ

Андрій Побідаш: Вже влітку випускники-психологи НУЦЗУ, які успішно пройшли авторський тренінг «Заради порятунку», будуть впроваджувати його результати у свою професійну діяльність

16-17 березня 2015 року під керівництвом начальника відділення впровадження психотренінгових технологій науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології  НУЦЗУ кандидата психологічних наук Андрія Побідаша було проведено тренінг «Підготовка працівників Служби порятунку до дій у зоні АТО».
Цей тренінг було розроблено на основі узагальнення досвіду психологічної роботи фахівців-психологів ДСНС України, МВС України, ЗС України та ДПСУ при проведенні антитерористичної операції на сході України. Авторами цієї тренінгової програми виступили начальник відділення впровадження психотренінгових технологій науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології кандидат психологічних наук, Андрій Побідаш та старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології доктор психологічних наук, професор Василь Лефтеров.
Зауважимо, що ця тренінгова програма була апробована в межах проведення тренінгу
«Заради порятунку», який відбувся 24-25 лютого 2015 року, учасниками якого стали  психологи ДСНС України 11 регіонів нашої країни, які отримали дипломи тренерів-психологів.
Сьогодні учасниками цього тренінгу стали курсанти та студенти соціально-психологічного факультету НУЦЗУ, які у подальшому зможуть впроваджувати його результати у своїй майбутній  професійній діяльності.
Треба додати, що і надалі фахівці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології братимуть активну участь у підготовці майбутніх фахівців для Служби порятунку до дій за призначенням. Успішне впровадження у професійну діяльність передових надбань сучасної психологічної науки є нашим пріоритетом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10