https://www.high-endrolex.com/10 Рятувальники провели навчання для завучів харківських шкіл | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.03.2015
НУЦЗУ

Рятувальники провели навчання для завучів харківських шкіл

Викладачі Національного університету цивільного захисту України сьогодні, 16 березня, провели навчально-тренінгові заняття для завучів харківських шкіл та методистів управлінь освіти, відповідальних за безпеку життєдіяльності.
Тренінг пройшов в школі №123 для завучів та методистів з Московського, Комінтернівського, Орджонікідзевського, Фрунзенського та Червонозаводського районів.

Заняття провели старші викладачі кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки НУЦЗУ Євген Стецюк та Олександр Ігнатьєв. Педагоги прослухали лекції про правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів, а також план дій у випадку вибуху хімічно небезпечних речовин. Також рятувальники ознайомили їх із засобами індивідуального захисту органів дихання та шкіри від хімічно небезпечних речовин і радіонуклідів.

Нагадаємо, що 13 березня такий же тренінг для завучів та методистів з інших районів міста пройшов в школі №150. Заняття провели в рамках акції «Азбука рятувальників». За два дні до акції залучили понад 250 педагогів з 150 освітніх установ Харківщини.

З 4 квітня у всіх районах Харкова стартують Дні цивільного захисту для директорів міських шкіл.

За матеріалами офіційного сайту Харківської міської ради.


http://www.city.kharkov.ua/uk/news/ryatuvalniki-proveli-navchannya-dlya-zavuchiv-kharkivskikh-shkil-27307.html


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10