https://www.high-endrolex.com/10 Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли учать у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Наукове забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів (теорія та практика)» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.03.2015
НУЦЗУ

Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли учать у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Наукове забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів (теорія та практика)»

12 березня слухачі магістратури Національного університету цивільного захисту України взяли учать у Всеукраїнській науково - практичній конференції за темою «Наукове забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів (теорія та практика)».
У заході взяли участь спеціалісти з різних куточків України. Пленарне засідання проходило в два етапи : доповіді з мультимедійним супроводом та практичний показ теплодимокамери. Також у рамках конференції відбувся відеоконференцзв’язок із Черкаським інститутом пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗУ. Порушені питання під час науково-практичної конференції дуже зацікавили слухачів магістратури, адже обрану тему всі вважають актуальною та важливою для підвищення продуктивності забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів.
Таким чином, проведений захід дав можливість кожному не лише розширити власний досвід, але й збагатити його досвідом колег. Після пленарного засідання Всеукраїнський науковий форум продовжив роботу у 4-х секціях за такими основними питаннями, як моніторинг надзвичайних ситуацій, пожежегасіння та аварійно-рятувальні роботи, інженерна та аварійно-рятувальна техніка, проблемні питання професійної підготовки рятувальників, проблемні питання горіння, радіаційного та хімічного захисту.
Періодичне проведення в Національному університеті цивільного захисту України Всеукраїнських науково-практичних конференцій за певними темами сприяє удосконаленню професійних навичок, ефективному впровадженню інноваційних технологій та активному обміну досвідом.




Вікторія Кулік, слухач магістратури управління НУЦЗУ, Вікторія Коленко – прес-служба, фото – Олени Руденко.


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10