https://www.high-endrolex.com/10 13, 16.03 фахівці НУЦЗУ у рамках акції «Абетка рятувальників» проведуть навчально-тренінгові заняття з безпеки життєдіяльності для заступників директорів харківських шкіл. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.03.2015
НУЦЗУ

13, 16.03 фахівці НУЦЗУ у рамках акції «Абетка рятувальників» проведуть навчально-тренінгові заняття з безпеки життєдіяльності для заступників директорів харківських шкіл. Акредитація ЗМІ

13 та 16 березня працівники, курсанти та студенти Національного університету цивільного захисту України у рамках акції «Абетка рятувальників» проведуть навчально-тренінгові заняття з безпеки життєдіяльності для заступників директорів харківських шкіл та спеціалістів (методистів) управлінь освіти, відповідальних за організацію роботи з питань безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу. До акції буде залучено понад 250 педагогів зі 150 освітніх закладів Харківщини.
Фахівці провідного вищого навчального закладу Державної служби України з надзвичайних ситуацій доведуть інформацію щодо правильних дій при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, у разі вибуху хімічно небезпечних речовин, ознайомлять із засобами індивідуального захисту органів дихання – протигазами, респіраторами тощо, продемонструють різноманітні засоби захисту шкіри від хімічно небезпечних речовин та радіонуклідів, а також проведуть майстер-класи з надання долікарської допомоги.
Захід відбудеться 13 березня о 14.00 на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 150 Харківської міськради Харківської області за адресою: вул. Ахсарова, 3-а, 16 березня о 15.00 на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 123 Харківської міськради Харківської області за адресою: вул.. Академіка Павлова, 142-а.
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 12 березня за тел.: (057)707-34-59

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10