https://www.high-endrolex.com/10 Понад 200 науковців з різних регіонів України на базі університету ДСНС України обговорять питання забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.03.2015
НУЦЗУ

Понад 200 науковців з різних регіонів України на базі університету ДСНС України обговорять питання забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів. Акредитація ЗМІ

12 березня на базі факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України пройде Всеукраїнська науково-практична конференція «Наукове забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів (теорія та практика)».
Науковий форум збере понад 250 провідних фахівців України та найближчого зарубіжжя. На конференції представлять свої наукові досягнення не лише всі регіони України (Хмельницький, Івано-Франківськ, Полтава, Черкаси, Одеса, Київ та ін.), а також й спеціалісти з питань цивільного захисту і пожежної безпеки Білорусі та Казахстану.
На пленарному засіданні передбачається виступ провідних фахівців України з питань цивільного захисту та оперативно-рятувальних дій. Деякі пленарні доповіді будуть проведені у режимі відеоконференції.
Робота конференції планується за такими напрямками: «Моніторинг надзвичайних ситуацій, пожежегасіння та аварійно-рятувальні роботи, « Інженерна та аварійно-рятувальна техніка», «Проблемні питання професійної підготовки рятувальників», «Проблеми горіння, радіаційного та хімічного захисту», «Пожежевибухопрофілактичні заходи».
За підсумками роботи наукового форуму буде оголошено узагальнене рішення та надано практичні пропозиції щодо підвищення рівня пожежної та техногенної безпеки, а також якості оперативно-рятувальних дій підрозділів ДСНС України.
Акредитація журналістів триватиме до 17.00 11 березня за тел.. (057)707-34-59
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10