https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне заняття для майбутніх екологів НУЦЗУ на підприємстві Турбоатом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.02.2015
НУЦЗУ

Виїзне заняття для майбутніх екологів НУЦЗУ на підприємстві Турбоатом

26 лютого у рамках вивчення навчальної дисципліни «Екологія надзвичайних ситуацій» майбутні екологи-третьокурсники Національного університету цивільного захисту України на чолі з керівником заняття – завідувачем кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки навчального закладу Сергієм Артем’євим відвідали одне з найпотужніших підприємств Слобожанщини – «Турбоатом».


Після інструктажу з заходів безпеки студенти відвідали музей підприємства, якому, до речі, у минулому році виповнилося 80 років. Після екскурсії у музеї представники підприємства ознайомили вихованців НУЦЗУ із роботою турбінного та літейного цехів заводу, виходом до споруд очищення повітря – рукавним фільтром та циклоном. Наприкінці заняття начальник екологічного бюро заводу Марина Толмачова відповіла на запитання студентів та представила екологічну документацію підприємства. До речі, заняття проводилося у класі охорони праці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10