https://www.high-endrolex.com/10 Вихованці та вчителі Сковородинівської школи пишаються своєю випускницею, а нині – студенткою НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.02.2015
НУЦЗУ

Вихованці та вчителі Сковородинівської школи пишаються своєю випускницею, а нині – студенткою НУЦЗУ

20 лютого завідувач кафедри фізико-математичних дисциплін Національного університету цивільного захисту України Валерій Мунтян разом із головою сільради взяв участь в урочистому зібранні батьків та вчителів загальноосвітньої школи с. Сковородинівка. На заході Валерій Карпович від колективу НУЦЗУ вітав вчителів та батьків Шайдецької Олени - випускниці сковородинівської школи, а нині - студентки 3-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки провідного вищого навчального закладу Державної служби України з надзвичайних ситуацій та вручив їм грамоти університету.
Нагадаємо, що вперше в Національному університеті цивільного захисту України Олена Шайдецька отримала сертифікат на одержання стипендії Харківського міського голови «Обдарованість» за виявлені особливі успіхи у музичній, образотворчій, літературно-мистецькій діяльності.
У рамках соціальної акції «Абітурієнт 2015» представники університету ознайомили вчителів, школярів та їх батьків з історичними відомостями про НУЦЗУ, умовами вступу та навчання за різними освітньо-кваліфікаційними рівнями та напрямами, розпорядком дня курсантів тощо.
Під час зустрічей у майбутніх абітурієнтів виникло чимало запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Валерія Мунтяна
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10