https://www.high-endrolex.com/10 Підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Організація і технологія проведення пошуково-рятувальних робіт». | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.02.2015
НУЦЗУ

Підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Організація і технологія проведення пошуково-рятувальних робіт».

19 лютого відбувся 1-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Організація і технологія проведення пошуково-рятувальних робіт». Учасникам  наукових перегонів для розв’язання  були запропоновані тестові завдання з основних розділів «Організації аварійно-рятувальних робіт». У заході взяли участь 16 курсантів факультету оперативно-рятувальних сил навчального закладу. Як показали результати олімпіади, найкраще за всіх  знаннями з організації та технології проведення пошуково-рятувальних робіт володіють курсанти четвертого курсу  факультету оперативно-рятувальних сил. І місце посів Ященко Едуард, ІІ місце – Таращенко В’ячеслав,  а ІІІ місце виборов Омєлаев Артем.

Вітаємо переможців та бажаємо удачі у ІІ турі олімпіади.

 

Кафедра пожежної техніки та аварійно-рятувальних робіт, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10