https://www.high-endrolex.com/10 ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД – ЯК ОДИН З КЛЮЧОВИХ БАЗИСІВ ОСВІТИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.02.2015
НУЦЗУ

ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД – ЯК ОДИН З КЛЮЧОВИХ БАЗИСІВ ОСВІТИ

У межах вивчення дисципліни «Розслідування, облік і аналіз нещасних випадків, професійних захворювань та аварій» старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України Наталія Дейнеко за підтримки ПФ «ГАЛС» провела виїзне заняття для курсантів та студентів 4-го курсу напряму підготовки «Охорона праці».
 

 

         

 

 

Під час виїзного заняття на ПФ «ГАЛС», яка займається видобутком та реалізацією питної води з артезіанської свердловини, курсанти та студенти ознайомились із підприємством, що дозволило провести порівняння фактичного стану території, об’єктів, технологічного процесу та робочих місць з нормативними вимогами. Інженер з охорони праці розповів про особливості проведення розслідування нещасних випадків, які мали місце на підприємстві за останні роки та відповіла на питання, які виникли у слухачів.

 

Проведення таких занять сприяє не тільки закріпленню вивченого теоретичного матеріалу. але й дозволяє усвідомити, що обрана професія є актуальною і вкрай важливою для суспільства.

 

Наталя Дейнеко, кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10