https://www.high-endrolex.com/10 Майже 150 інтелектуалів збере ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році на базі НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.02.2015
НУЦЗУ

Майже 150 інтелектуалів збере ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році на базі НУЦЗУ

25-26 березня на базі Національного університету цивільного захисту України пройде ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованих дисциплін "Цивільний захист" та "Основи охорони праці". Харківський виш визнано базовим для проведення заходу всеукраїнського рівня відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 23.12.2014 р. № 1506 "Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році". Майже 150 його учасників стануть гостями провідного вищого навчального закладу Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Тож, науково-педагогічні працівники та представники підрозділів навчального закладу ретельно готуються до зустрічі молодих інтелектуалів.
Як зазначив начальник науково-методичного відділу університету полковник служби цивільного захисту Андрій Морозов, з метою якісної організації та проведення ІІ етапу олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці в університеті створено оргкомітет заходу, розроблено Положення про проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисциплін "Цивільний захист" та "Основи охорони праці", а також конкурсні завдання і критерії їх оцінювання.
Інтелектуальні перегони з дисципліни "Цивільний захист" пройдуть на базі факультету цивільного захисту, а з дисципліни "Основи охорони праці" - на кафедрі охорони праці та техногенно-екологічної безпеки факультету техногенно-екологічної безпеки навчального закладу.
25 березня відбудеться урочисте відкриття олімпіади, того ж і наступного дня триватиме тестовий контроль знань учасників заходу та практичне частина. 26 березня пройде нагородження переможців. Для учасників олімпіади буде організовано екскурсії щодо ознайомлення з історико-культурною спадщиною Харківщини та заходи пізнавального характеру.
До 3 квітня будуть подані звіти про підсумки проведення олімпіади до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10