https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗУ тримає лідерство серед навчальних закладів ДСНС України у світовому рейтингу Webometrics. Січень 2015 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.02.2015
НУЦЗУ

НУЦЗУ тримає лідерство серед навчальних закладів ДСНС України у світовому рейтингу Webometrics. Січень 2015

За опублікованими  10 лютого 2015 року  результатами досліджень Ranking Web of Universities Національний університет цивільного захисту України  посів 106-те місце серед 823-ьох ВНЗ  України  та 12-те  місце серед  вишів Харкова. Це найкращий показник серед вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Рейтинг Webometrics Ranking of World’s Universities існує вже 12 років. Місце вищого навчального закладу у рейтингу оцінюється якістю вузівського веб-сайту, що відображає освітні та науково-дослідні  досягнення вишу.
Списки учасників рейтингу формуються на підставі інформації, представленої на сайтах міністерств освіти, а також на порталах, які містять посилання на веб-сайти ВНЗ. Предметом аналізу є домен університету.
Розробниками рейтингу враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту вищого навчального закладу, зовнішні посилання на нього, цитованість – число унікальних гіпертекстових посилань на сайт з інших ресурсів, що дає уявлення про значущість та  якість опублікованих на сайті матеріалів. Число зовнішніх посилань на сайт показує,  наскільки університет є цікавим, оцінку помітності сайту і, таким чином, авторитетність цитованих з нього матеріалів. Іншими словами, оцінюється змістовна та інформаційна складова web-сайту навчального закладу.
Офіційний міжнародний сайт проекту Webometrics Ranking of World Universities – http://www.webometrics.info.
Рейтинг Webometrics складається  дослідницькою групою Cybermetrics Lab при найбільшому в Іспанії дослідницькому центрі Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (Вища рада з наукових досліджень).
Слід зазначити, що Національний університет цивільного захисту України посідає високі місця в авторитетних освітніх рейтингах, є визнаним лідером національної освіти і консолідованого рейтингу ВНЗ України у галузі цивільного захисту та є єдиним ВНЗ ДСНС України, який входить до світового рейтингу ЮНЕСКО 2014. Слід зазначити, що упродовж останніх років рейтинги   вказують на позитивну тенденцію щодо покращення діяльності  НУЦЗУ у порівнянні з відомими вишами  України.
 
Сектор зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10