https://www.high-endrolex.com/10 Вітаємо ветерана університету Яковлева Віталія Григоровича з 75-річним ювілеєм! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.02.2015
НУЦЗУ

Вітаємо ветерана університету Яковлева Віталія Григоровича з 75-річним ювілеєм!

9 лютого 2015 року славетний ветеран Національного університету цивільного захисту України підполковник внутрішньої служби у відставці Яковлев Віталій Григорович відзначив свій 75-річний ювілей. 

Привітати шановного ветерана зібралися родичі - його велика родина, друзі, представники Національного університету цивільного захисту України, а також почесним гостем був активний учасник ветеранського руху  Універисету - Козлов Борис Григорович. За столом, в тісному та радушному колі пролунали слова вдячності та поздоровлення особисто від Ректора Університету генерал-лейтенанта служби цивільного захисту Володимира Садкового, керівництва Університету та підрозділів вишу, де проходив службу Віталій Григорович, за бездоганну багаторічну службу в стінах нашого навчального закладу, за той неоціненний вклад, який було вкладено славетним ювіляром в справу навчання та виховання курсантів Харківського пожежно-технічного учілища МВС СРСР. Також від Спілки ветеранів Віталія Григоровича було нагороджено почесною відзнакою.

Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10