https://www.high-endrolex.com/10 У Харкові пройшов другий щорічний ярмарок вищих навчальних закладів, де гостям заходу презентував діяльність Національний університет ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.02.2015
НУЦЗУ

У Харкові пройшов другий щорічний ярмарок вищих навчальних закладів, де гостям заходу презентував діяльність Національний університет ДСНС України

Мета заходу - надати інформацію майбутнім абітурієнтам з Харкова та Харківської області про особливості вступу до вищих навчальних закладів та реалізації державної молодіжної політики в сфері профорієнтації.
Харківська обласна бібліотека для юнацтва 5 лютого запросила до себе  харківських старшокласників та їхніх батьків на другий щорічний «Ярмарок вишів». Цього дня  гості освітянського заходу зустрілись  з провідними вищими навчальними закладами Харкова.
Вже другий рік поспіль у Харківській обласній бібліотеці для юнацтва реалізується масштабна профорієнтаційна програма «Обираємо професію крок за кроком», завданням якої є створення на її базі функціонального інформаційного центру з професійної орієнтації молоді.
5 лютого учасники  освітянського  Ярмарку у Харкові  мали змогу ознайомитись  не тільки з діяльністю, умовами вступу та особливостями навчання  в Національному університеті цивільного захисту України, але й в Національній академії Національної гвардії України, Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут», Національному університеті внутрішніх справ, Національному фармацевтичному університеті, Харківській державній академії культури, Харківській національній академії міського господарства ім. О. Бекетова,  Харківському національному університеті радіоелектроніки, Харківському державному технічному університеті будівництва та архітектури, Харківському державному університеті харчування та торгівлі, Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця, Харківському національному медичному університеті, Харківському національному педагогічному університеті ім. Г. Сковороди,  Харківському національному університеті ім. В. Каразіна та інших.
Загальна кількість відвідувачів  5 лютого Ярмарку вишів в Харківській обласній бібліотеці для юнацтва склала  більше тисячі харків’ян.
Акція відбулась  у межах діючої програми «Обираємо професію крок за кроком» за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради.
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Олександр Руснак, Ігор Котов - фото
НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10