https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ підбито підсумки науково-дослідної діяльності за 2014 рік | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.01.2015
НУЦЗУ

В НУЦЗУ підбито підсумки науково-дослідної діяльності за 2014 рік

Науковий процес в Національному університеті цивільного захисту України, як і в кожному вищому навчальному закладі зокрема, є неодмінною першочерговою складовою його життєдіяльності.
29 січня відбулося засідання вченої ради Національного університету цивільного захисту України за результатами науково-дослідної діяльності університету в 2014 році.
Проректор з наукової роботи навчального закладу полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов підбив підсумки виконання колективом університету наукових рейтингових показників діяльності та виділив їх слабкі й сильні сторони.
Про ефективність та актуальність науково-дослідного життя навчального закладу свідчать численні проведені науково-практичні конференції міжнародного, всеукраїнського рівнів, укладені угоди про співробітництво між спорідненими вищими навчальними, участь науково-педагогічних працівників, курсантів та студентів у наукових форумах різних рівнів, плідні результати наукових досліджень працівників навчального закладу, отримані патенти на винаходи тощо.
Доповідь проректора супроводжувала виставкою основних наукових здобутків університету за 2014 рік.
Підсумовуючи, ректор окреслив основні задачі, які стоять перед університетом у 2015 році, висловив пропозицію стан науково-дослідної діяльності університету в 2014 році вважати задовільним, що була підтримана членами вченої ради університету.

Євген Рибка, НДЦ НУЦЗУ, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10