https://www.high-endrolex.com/10 Роби правильно! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.01.2015
НУЦЗУ

Роби правильно!

Вашій увазі пропонується презентаційний фільм про факультет техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України, де навчаються курсанти та студенти за спеціальностями «Охорона праці» та «Екологічна безпека». Завдяки цьому фільму майбутні абітурієнти зможуть не тільки "побувати" в стінах навчального закладу, а й дізнатися про перспективи подальшого працевлаштування.
Керівництво факультету висловлює щиру вдячність за ініціативу та активну участь у створенні фільму викладачеві кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Ользі Бухман, студентам В’ячеславу Мещерякову та Андрію Івахненку, а також співробітникам сектора зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю, центру інформаційних технологій, начальникам факультетів та кафедр, викладачам, які забезпечують навчальний процес для студентів факультету, у створенні відеосюжетів.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10