https://www.high-endrolex.com/10 22 січня у Харкові відкриють модульне містечко для переселенців з Донбасу і відправлять на тимчасово окуповану територію гуманітарну допомогу. У заходах візьмуть участь працівники і курсанти НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.01.2015
НУЦЗУ

22 січня у Харкові відкриють модульне містечко для переселенців з Донбасу і відправлять на тимчасово окуповану територію гуманітарну допомогу. У заходах візьмуть участь працівники і курсанти НУЦЗУ

Перша колона з 8 машин збирається у Павлограді та їде до Краматорська. Друга – 9 машин з Харкова також поїдуть в Краматорськ. Нарешті, третя колона допомоги буде зібрана у Харкові й доставлена в Сєвєродонецьк.
Також,  22 січня відбудеться відкриття модульних містечок, які були доставлені з Німеччини в Україну, для вимушених переселенців. Перше містечко відкриється в Харкові. Харківське селище розраховане на 488 переселенців, близько 110 сімей. На проживання в селищі подали заявки 2,5 тис. осіб, але пріоритет при розселенні віддавався багатодітним сім'ям, сім'ям з дітьми-інвалідами та людям інших соціально вразливих категорій.
Заселення модульного містечка у Харкові та відправлення гумконвою з першої столиці  буде проводитися під головуванням віце-прем’єр-міністра — міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка та Надзвичайного і Повноважного посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні Крістофа Вайля. У День соборності перша столиця очікує на візит Голови державної служби України з надзвичайних ситуацій полковника Сергія Бочковського, народних депутатів, керівників міністерств та відомств, високопосадовців, представників багатьох громадських організацій.
Облаштування інфраструктури транзитних містечок та введення в експлуатацію модульних будинків проводять за підтримки ФРН у Харківській, Дніпропетровській і Запорізькій областях. Уже зібрано та встановлено 91 житловий будинок на 3488 осіб. У Харкові встановлено 13 житлових будинків для проживання 488 осіб; у Запоріжжі — 14 житлових будинків на 544 особи; у Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Нікополі, Павлограді та Кривому Розі — 64 на 2456 осіб.
 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10