https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ стартував І етап конкурсу на звання «Кращий науковець року» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.01.2015
НУЦЗУ

В НУЦЗУ стартував І етап конкурсу на звання «Кращий науковець року»

В Національному університеті цивільного захисту України стартував конкурс на звання «Кращий науковець року» серед наукових і науково-педагогічних працівників наукових установ та вищих навчальних закладів ДСНС України. Захід проводиться щороку відповідно до Положення про Конкурс, затвердженого наказом МНС України від 11.02.2010 р. № 78.
До складу конкурсної комісії для проведення першого етапу Конкурсу на базі університету увійшли головний науковий співробітник науково-дослідної лабораторії моніторингу надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру Олексій Басманов, начальник докторантури, ад`юнктури майор служби цивільного захисту Андрій Михайлюк. Очолив конкурсну комісію проректор з наукової роботи навчального закладу полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов.
І етап конкурсу на базі НУЦЗУ триватиме до 15 лютого. Конкурсна комісія до 1 березня визначить переможців першого етапу та надасть до Державної служби України з надзвичайних ситуацій документи для участі науковців та науково-педагогічних працівників університету у ІІ етапі.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10