https://www.high-endrolex.com/10 Викладач НУЦЗУ став учасником семінару із реагування на забруднення вибухонебезпечними наслідками війни в Україні | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.12.2014
НУЦЗУ

Викладач НУЦЗУ став учасником семінару із реагування на забруднення вибухонебезпечними наслідками війни в Україні

З 9 по 11 грудня 2014 року особовий склад ДСНС України та представники Міністерств оборони, внутрішніх справ та інфраструктури України, Державної соціальної служби транспорту, Державної прикордонної служби України і спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в України взяли участь у семінарі із реагування на забруднення вибухонебезпечними наслідками війни в умовах безпосередніх наслідків збройних конфліктів у м. Київ.
До складу учасників увійшло 20 співробітників ДСНС України, серед яких був присутній співробітник університету - старший викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки підполковник служби цивільного захисту Євген Стецюк.
Представниками експертно-тренерського складу семінару були радник з систем взаємодії та механізації розмінування Женевського міжнародного центру гуманітарного розмінування (ЖМЦГР) Йорг Лоберт, радник з розблокування території та операційної ефективності ЖМЦГР Меган Латімер та експерт Координатора проектів ОБСЄ в Україні Франк Маше.
Після завершення семінару відбулося підбиття підсумків щодо реагування на забруднення вибухонебезпечними наслідками війни. 

Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10