https://www.high-endrolex.com/10 Слухачі магістратури управління НУЦЗУ відвідали Науково-дослідний, проектно-конструкторський та технологічний інститут мікрографіі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.12.2014
НУЦЗУ

Слухачі магістратури управління НУЦЗУ відвідали Науково-дослідний, проектно-конструкторський та технологічний інститут мікрографіі

10 грудня слухачі магістратури управління Національного університету цивільного захисту України відвідали Науково-дослідний, проектно-конструкторський та технологічний інститут мікрографіі.

Головною науковою установою в системі страхового фонду документації є Науково-дослідний, проектно-конструкторський та технологічний інститут мікрографії. За своє існування Науково-дослідний інститут мікрографії створив Державний реєстр документів страхового фонду документації України, Державний реєстр ПНО, розроблено проектно-кошторисну документацію на значну кількість об'єктів, серед яких – бази зберігання документів та регіональні центри страхового фонду документації, впроваджено сучасні інформаційні технології у технологічні процеси виготовлення документів страхового фонду та відтворення з них повнорозмірних паперових копій.
При науково-дослідному інституті мікрографії створено філію кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України.
Старшому викладачеві кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту, кандидату економічних наук Олександру Ященку та слухачам магістратури управління була проведена екскурсія у відділи досліджень, розробки нормативних документів страхового фонду документації та міжнародного співробітництва у галузі стандартизації, проектно-конструкторський та ознайомлено з роботою науково-дослідного інституту. Згідно зі Статутом Науково-дослідний інститут мікрографії здійснює наукове, технічне та методичне забезпечення ведення та розвитку державних реєстрів. З питань термінів обробки даних паспорта потенційно небезпечного об'єкта, внесення його до Державного реєстру потенційно небезпечних об'єктів, правильності і повноти заповнення паспорта, а також з інших питань, що стосуються паспортизації потенційно небезпечних об'єктів.
Основним підсумком даного заходу стало усвідомлення важливості існування та принципів роботи Науково-дослідного, проектно-конструкторського та технологічного інституту мікрографії, що, в свою чергу, допоможе в подальшому навчанні та на практичній діяльності.

Вікторія Кулік, слухач магістратури управління НУЦЗУ, Вікторія Коленко – прес-служба.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10