https://www.high-endrolex.com/10 Науковець НУЦЗУ став учасником відеомосту Львів-Харків | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.12.2014
НУЦЗУ

Науковець НУЦЗУ став учасником відеомосту Львів-Харків

 
Пряма воєнна інтервенція, спорадичні диверсії і терористичні акти, громадські збурення "п'ятої колони". Що з цього арсеналу гібридної війни за "планом Путіна" буде використано задля руйнації України, яка задекларувала європейський вибір? Яку територіальну самооборону спроможні організувати регіональні влади та громади Харкова і Львова? Як збудувати у регіонах захисні "лінії Маннергейма" - на місцевості і у громадській думці? Під час проведення відео мосту Львів-Харків відповіді на ці та інші запитання пропонували фахівці зі Львова і Харкова.
Учасники у Львові: Юрій Підлісний, заступник голови Львівської ОДА; Руслан Бішко, консультант начальника управління СБУ у Львівській області з питань антитерористичної діяльності, полковник; Ігор Браславський, радник міського голови Львова з питань безпеки; Валентин Дейнеко, полковник у відставці.
Учасники в Харкові: Валерій Дудко, полковник у відставці, голова Харківської обласної організації політичних консультантів і ГО Слобожанський регіональний центр; Андрій Побідаш, начальник відділення впровадження психотренінгових технологій науково-дослідної лабораторії екстремальної і кризової психології НДЦ Національного університету цивільного захисту України, кандидат психологічних наук, капітан; Дмитро Горбунов, начальник Харківського регіонального медіа-центру Міноборони України, підполковник (зв’язок телефоном із зони АТО).
Організатори заходу: Львівський і Харківський прес-клуби.
Відеоміст відбувався у рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ).
Відеозапис пропонуємо переглянути тут:
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10