https://www.high-endrolex.com/10 Новини ОТБ: Майже 400 школярів з Чугуївщини долучились до «Тижня безпеки». Відеорепортаж | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.11.2014
НУЦЗУ

Новини ОТБ: Майже 400 школярів з Чугуївщини долучились до «Тижня безпеки». Відеорепортаж

На центральній площі міста було розгорнуто кілька демонстраційних майданчиків, де школярі могли не тільки на власні очі побачити, як діють рятувальники у надзвичайних ситуаціях, а й самим взяти участь у різноманітних тематичних та спортивних конкурсах.
Подібні наочні заняття надзвичайники для учнів шкіл області проводять регулярно. Профілактика небезпечних ситуацій суттєво знижує ризик попадання у них дітей, пояснює керівництво ВИШУ.
Вадим Попов, проректор НУЦЗУ
Основы. Самые основные понятия и как я уже говорил психологическая подготовка у детей появляется. И он уже не будет опасаться, он будет спокойно относиться к тяжелой ситуации, к риску какому-то. Он будет знать, куда можно обратиться.
Аби дітям було цікаво, традиційні уроки безпеки життєдіяльності вирішили винести за рамки шкільного курсу. Тут, на головній площі Чугуєва розгорнули кілька демонстраційних майданчиків. Дітям показали, як евакуювати людей при пожежах на висоті, як використовувати пожежогасники та правильно застосовувати протигази, а також продемонтсрували пристрої для спасіння людей розроблені саме вченими університету цивільного захисту.
Діти змогли взяти участь у спортивних змаганнях по перетягуванню каната та приміряти спецодяг рятувальників. Власне і у самих школах не забувають привчати дітей до правил безпечного життя.
 Олег Дайнеко, школяр
Нам каждый вторник рассказывают о правилах поведения на дороге. И еще нам в пятницу приходят бывают милиционеры, рассказывают о профилактике. Это важно для того, чтоб мы знали, как вести себя в экстренных ситуациях.
Подібні заходи триватимуть впродовдж усього навчального року у всіх районах області, говорять надзвачайники.
 
Вікторія Котова
Новини ОТБ, 24 листопада 2014 р.
 
Агентство Укрінформ: 21 листопада НУЦЗУ провів для школярів Чугуєва  акцію "Зробимо життя безпечним". Фоторепортаж В'ячеслава Мадієвського
 
Викладачі та курсанти Національного університету цивільного захисту провели для школярів Чугуєва акцію "Зробимо життя безпечним" в рамках Всеукраїнського тижня безпеки. Школярам нагадали правила поведінки при надзвичайних ситуаціях, продемонстрували навички надання першої медичної допомоги, а також техніку пожежогасіння. Наприкінці заходу відбулося перетягування каната між збірною школярів Чугуєва та першокурсниками університету.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10