https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗУ став учасником міжнародної виставки "Освіта та кар’єра – День студента 2014" та виставки закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном” і отримав перемогу у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.11.2014
НУЦЗУ

НУЦЗУ став учасником міжнародної виставки "Освіта та кар’єра – День студента 2014" та виставки закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном” і отримав перемогу у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології»

13-15 листопада  2014 року в Києві у  приміщенні  Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім"  відбулися: щорічна міжнародна спеціалізована виставка "Освіта та кар’єра – День студента 2014" та виставка закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном”. 
На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном  і надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. У виставці «Освіта за кордоном» були представлені більше 70 вузів з різних  країн світу. Відвідувачам  був наданий широкий спектр освітніх програм.
У рамках виставки проводився конкурс у номінаціях серед вищих навчальних закладів –  учасників виставки  “Освіта та кар’єра  – 2014”.  Національний університет цивільного захисту України  був представлений на виставці  і отримав перемогу   у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології».
Цього року у виставці  взяли  участь навчальні заклади і освітні агенції з Великої Британії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, Польщі, Франції, Австрії, Німеччини, Японії, Ірландії, Канади, Швейцарії та Греції.
Традиційно великими павільйонами  були представлені навчальні заклади Франції та Польщі, що здобули популярність в Україні завдяки привабливому співвідношенню вартості та якості освіти.
З переліком учасників виставки ви можете ознайомитись на сайті організаторів виставки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сектор взаємодії з громадськістю та роботи зі ЗМІ
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10