https://www.high-endrolex.com/10 Науковці НУЦЗУ поділилися своїми розробками з колегами - учасниками ІІІ Всеукраїнського психологічного конгресу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.11.2014
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ поділилися своїми розробками з колегами - учасниками ІІІ Всеукраїнського психологічного конгресу

20-22 листопада 2014 року на базі Національної академії педагогічних наук України та Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України за підтримки Товариства психологів України та Центру практичної філософії відбувся ІІІ Всеукраїнський психологічний конгрес з міжнародною участю «Особистість в сучасному світі».

Завдання конгресу полягали у консолідації української психологічної спільноти та інтеграції її у світовий психологічний простір, в огляді досягнень сучасної психологічної науки й окресленні осяжних та довготривалих перспектив її розвитку.

Активну участь у Конгресі взяли фахівці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України. З доповіддю «Теоретичні та прикладні аспекти організації та надання екстреної психологічної допомоги постраждалим в умовах надзвичайної ситуації» на пленарному засіданні виступив доктор психологічних наук, професор, головний науковий співробітник лабораторії Олександр Тімченко.
Велику зацікавленість у учасників та організаторів Конгресу викликав проведений під керівництвом провідного наукового співробітника лабораторії кандидата психологічних наук, старшого наукового співробітника Наталії Оніщенко майстер-клас «Особливості роботи психолога з постраждалою дитиною в осередку надзвичайної ситуації».

Під час дискусії, яка виникла після завершення майстер-класу, керівництвом Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України було висловлено думку щодо подальшої плідної співпраці між зацікавленими науковими установами Інституту та науково-дослідною лабораторією екстремальної та кризової психології університету.

По закінченню учасники Конгресу отримали відповідні сертифікати.

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології НУЦЗУ, фото - В. Христенко.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10