https://www.high-endrolex.com/10 До НУЦЗУ для проходження курсу підвищення кваліфікації прибули слухачі з різних регіноів України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.11.2014
НУЦЗУ

До НУЦЗУ для проходження курсу підвищення кваліфікації прибули слухачі з різних регіноів України

10 листопада до Національного університету цивільного захисту України на курс післядипломної освіти прибули слухачі з різних областей України для проходження курсу підвищення кваліфікації.
Курс підвищення кваліфікації з терміном навчання один тиждень пройдуть представники середнього та старшого начальницького складу, які перебувають на посадах головних (провідних) фахівців, інших категоріїй осіб, відповідальних за екологічну безпеку.

Після прибуття до Національного університету цивільного захисту України зі слухачами навчальної групи було проведено вступний інструктаж, стройовий огляд, вхідний контроль знань.

 

 

Програма курсу підвищення кваліфікації НУЦЗУ передбачає всебічне поглиблене вивчення спеціальних дисциплін, які стосуються порядку підвищеня екологічної безпеки, попередження НС пов’язаних з екологічною небезпекою; удосконалення знань щодо нормативно-правової бази ДСНС України з питань екології навколишнього середовища.

 

Сергій Іващенко, начальник курсу післядипломної освіти, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10