https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне заняття на сучасній виробничій фабриці «Філіп Морріс Україна» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.11.2014
НУЦЗУ

Виїзне заняття на сучасній виробничій фабриці «Філіп Морріс Україна»

4 листопада у рамках вивчення дисципліни «Профілактика виробничого травматизму та професійних захворювань» старший викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України  Дейнеко Н.В. провела виїзне заняття зі студентами та курсантами групи на сучасному автоматизованому промисловому підприємстві повного виробничого циклу «Філіп Морріс Україна». Сьогодні на фабриці працює близько 800 осіб. Компанія приділяє величезну увагу створенню комфортних і безпечних умов праці для своїх працівників, а система управління охороною праці повністю відповідає міжнародним вимогам і стандартам, про що свідчить міжнародний сертифікат відповідності стандарту OHSAS 18001.

Під час заняття студентам та курсантам вдалось побачити всі етапи виробництва та рівень його автоматизації. Представники служби охорони праці фабрики розповіли, яким чином досягаються цілі щодо зниження травматизму під час трудової діяльності та яку роль відіграють ініціативи працівників щодо поліпшення умов праці.

Екскурсія фабрикою та бесіда з представниками служби охорони праці змусили замислитись майбутніх фахівців про важливість розвитку професійно – орієнтованих умінь і навичок для майбутньої трудової діяльності на підприємствах такого рівня.

 

 

 

 

 

 

 

Кафедра Охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10