https://www.high-endrolex.com/10 На базі НУЦЗУ підвищують свій фах практичні психологи з різних регіонів України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.10.2014
НУЦЗУ

На базі НУЦЗУ підвищують свій фах практичні психологи з різних регіонів України

22 жовтня відповідно до Плану проведення курсів підвищення кваліфікації практичних психологів ДСНС України відбулося виїзне заняття до диспетчерської служби екстреного виклику 112 Головного управління ДСНС України у Харківській області. Доцент кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін Національного університету цивільного захисту України Людмила Гонтаренко провела практичне заняття за темою «Психологічні особливості професійної діяльності працівників чергово-диспетчерської служби екстреного виклику ДСНС України». Також цього дня в продовженні курсу медичної підготовки психологи ознайомились з базовими реанімаційними заходами, що провів начальник медико-санітарної частини університету полковник служби цивільного захисту Юрій Приходько.
Нагадаємо, що з 20 до 25 жовтня у Національному університеті цивільного захисту України підвищують свою кваліфікацію практичні психологи з 11 регіонів нашої держави.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Віталія Попова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10